top of page
Suddiga vågor

Vi utbildar er inom prospektering, tills ni har fler kunder att träffa än vad ni har tid att träffa dem!

Få en kostnadsfri analys

Vi bygger upp din interna prospekteringprocess

Den ultimata lösningen på försäljning är att ha många personer att prata med. Nedan har vi listat hur vi gör när vi hjälper bolag att bli bättre på prospektering internt.

Digital Nulägesanalys

För att få reda på vart vi ska och vill, måste vi först ta reda på vart vi är just nu. Därför börjar vi alltid våra utbildningar med en kostnadsfri analys där vi genomlyser alla som jobbar med försäljning med hjälp utav en digitalt frågeformulär. Där säljarna själva får svara på ungefär 30 frågor som ger oss en facit på vad dem levererar i antal kontaktförsök, antal bokade/genomförda möten, om de har en bra målgrupp, hur de hanterar vissa invändningar som alltid uppstår i prospektering oavsett bransch och mycket mer. Denna bjuder vi alla på utan någon kostnad eller obligation annat än att vi gärna vill presentera resultaten för er!

Identifierar Målgrupp

Ibland kan det vara svårt att veta exakt vilka kunder man skall ge sig på. Eftersom vi har jobbat med alltifrån IT, reklam, rekrytering, affärssystem, finans, försäljning, konsultverksamheter och mycket mera. Så tillsammans med er vet vi att vi kan ta fram en målgrupp med rätt typ utav företag,  kontaktuppgifter/kontaktpersoner som passar just er. Där vi också sitter med alla verktyg för att enkelt hjälpa er ta fram en fin lista med era potentiella drömkunder som ni kan bearbeta långsiktigt!

Presentationsmaterial 

Vanligtvis efter analysen sätter vi upp en skräddarsydd prospekteringsprocess till er. Där vi börjar med att skriva ett säljstöd som fungerar både på telefon och digitalt och anpassar dessa efter vilka plattformar ni vill prospektera på. Där kan vi både blanda in telefon som redskap, samt Linkedin mail och sms! Enligt oss ska man aldrig utesluta någon kanal man kan få kontakt med sina dröm kunder på. Sedan sätter vi även upp ett invändningshanteringsmaterial som dina säljare kan stötta sig emot när det stöter på turbulens med invändningar kring varför kunder inte har tid, kan eller vill träffas.

Prospekteringsutbildning

Efter vi är färdig med allt ovan så måste vi sätta detta i praktiken. Vi måste lära ut hur vi måste inom de första 2-3 sekunderna uppenbara oss som en expert, entusiastiska och en auktoritet. Sedan praktisk pitchträning på de presentationsmaterial vi tagit fram. Även hur man både måste jobba med struktur, aktivitet, överkomma avisande, misslyckande och rädsla för att inse att det är ett numbersgame och inget är personligt emot dig om någon säger nej. Detta och väldigt mycket mer går vi igenom under 3-4 timmar digital eller fysisk utbildning. 

Aktivitetsdagar

Efter vi har identifierat vem vi ska kontakta, hur vi ska kontakta dem, vad syftet med att kontakta dem är och hur vi på bästa sätt kan få in dem i kalendern för att träffas! Så måste vi likt alla andra som någonsin blivit bra på något i detta liv... Träna er i praktiken, där vi både digitalt eller fysiskt sitter med och medlyssnar/coachar aktivt under ett så kallat aktivitetspass där ambitionen är att vi alla sitter tillsammans och gör vårt bästa med det vi tagit fram boka in så många möten med potentiella dröm kunder vi bara kan. Där vi gör en rolig dag utav det hela med tävlingar, kort repetition samt målsättning och mycket energi!

one office.png

- Richard Tennersten, Vice VD One Office -

”Vi på One Office har anlitat Josef ett flertal gånger och han lämnar oss alltid fylld med energi, nytänk och viljan samt kunskapen att ta vår försäljning till ny nivå”

HERO.png

- Magnus Ekström, Vice VD Hero AB -

”Mitt namn är Magnus Ekström och jag är delägare och Försäljningschef i HERO rekrytering & bemanning. Vi har samarbetat med Josef under lång tid både gällande säljutbildning & föreläsning för grupp men även med coachning på individnivå. Av alla jag mött under mina år inom försäljning så är Josef en person som särskiljer sig , på ett positivt sätt. Han har mina varmaste rekommendationer mao.”

Bulls.png

- Tord Steinsvik, VD Bulls Presstjänst -

”Josef är en underbar föreläsare. Han är mycket väl insatt i de, inom personlig utveckling samt motivations- och säljtekniksfären, mest betydande internationella profilernas budskap. I tillägg till det har han också en stor personlig erfarenhet av försäljning och ledarskap av säljteam. Hans betydande personlig charm, energi och karisma parat med ett naturligt och glatt tilltal till publiken gör att det blir verkligt engagerande, lärorika, roliga och inspirerande tillställningar. Vi har låtit Josef tala för att sätta fart i våra säljteam. Framträdandena har skett både på engelska och svenska. Det har blivit många skratt, igenkännande men också verkliga aha-upplevelser om vad försäljning innebär och vad som driver oss.
 

Josef har lyckats inspirera, utveckla och kicka igång våra säljteam på ett helt lysande sätt!”

Jag kan varmt rekommendera Josef – vi planerar redan vår höst kick-off med honom.

Vi är eztablisher, en etableringsbyrå som får dig att växa

Vi vill vara din förlänga arm inom försäljning, vi kommer öka din försäljning på ett eller annat sätt. Sedan oavsett om du väljer oss eller inte så garanterar vi att ett möte med oss aldrig är slöseri med tid. Hör av dig!

Tack för att du skickar in!

bottom of page