top of page
Square.jpg

Vi vet att prospektering kan vara en utmaning, därför kan du lägga den uppgiften på oss

Få ett prisförslag

Vi stöttar dig och din säljavdelning med bokning av nykundsmöten. 

Den ultimata lösningen på försäljning är att ha många personer att prata med. Nedan har vi listat hur processen ser ut när vi hjälper till som en förlängdarm i pospektering

Workshop

Eftersom vi redan har jobbat i de flesta branscher så har vi väldigt bra koll på de flesta tjänsterna som erbjuds inom IT, Telecom, Reklam, Försäljning, affärssystem och mycket mer. Men vi vill alltid oavsett veta allt om er som kund, varför ni är bättre än konkurrenterna. Vad som särskiljer er, men även hur vill ni att dessa möten vi bokar för er spelar ut sig. Allt detta går vi igenom som ett första steg under en workshop! 

Identifierar Målgrupp

Ibland kan det vara svårt att veta exakt vilka kunder man skall ge sig på. Där vi slår våra kloka huvuden ihop för att identifiera vilka era drömkunder är. Där vi har alla system som stöttar oss i denna process där vi kan ta fram en målgrupp baserat på antal anställda, omsättning, region, bransch och mycket mer. Allt vi kan för att ni ska få möten med dem ni verkligen vill träffa!

Presentationsmaterial 

Efter vi har tagit fram målgrupp som skall bearbetas och förstår exakt vad som gör er unika, så gäller det att vi kommunicerar ut det på rätt sätt åt marknaden. Så vi skapar alltid ett så kallat säljstöd som hjälper oss att verkligen få fram det budskapet vi gemensamt vill kommunicera och att vi bokar in era nykundsmöten på rätt premisser. 

Bekräftelser utav möten

Dina möten bokas in under en kort intensiv period därefter med hjälp utav en tilldelad mailadress ifrån er  bjuder vi in er och potentiella kunden vi som vi bokat mötet med till en inbjudan. Där vi också veckan innan mötet skall träda ikraft bekräftar mötet för att se att det verkligen är spikat i sten.

Genomförande 

Sedan är det dags för er att ta över stafettpinnen och göra det ni gör bäst vilket är att representera ert företag och övertyga era potentiella kunder till att anlita er. Vi kan aldrig garantera att det blir affärer, men med ett tätt samarbete tydlig vägledning och kristallklara riktlinjer så kan det inte bli annat än lyckosamt. 

3M3M.png

- Anders Lindberg, Nordisk Marknadschef -

”Eztablisher har hjälpt oss med mötesbokning/inne säljuppdrag. Dem satte sig snabbt in i en komplex produktportfölj och affärsmodell. Vi fick bra avkastning i projektet tack vare stort engagemang från deras sida. Mitt intryck av Eztablisher är att dem är mycket kundorienterad och har förmågan att inspirera sin omgivning. Jag vill ge Eztablisher mina bästa rekommendationer!”

HERO.png

- Magnus Ekström, Vice VD Hero AB -

”Mitt namn är Magnus Ekström och jag är delägare och Försäljningschef i HERO rekrytering & bemanning. Vi har samarbetat med Eztablisher under lång tid både gällande säljutbildning & föreläsning för grupp men även med coachning på individnivå. Av alla jag mött under mina år inom försäljning så är Josef en person som särskiljer sig , på ett positivt sätt. Han har mina varmaste rekommendationer mao.”

STRALLE.png

- Ulf Tångring, Försäljningschef -

”Jag har sedan ett knappt år jobbat med Eztablisher som mötesbokare och har bara gott att säga om deras leverans, servicegrad och förståelse för vårt erbjudande. Dem har satt sig in i vårt företag och presenterat oss på bästa sätt och genom det lyckats boka möten med rätt personer. Har spontant från ett antal kunder fått kvitto på hur proffsig och trevlig dem upplevs från första stund. Som sagt var; jag ger Eztablisher mina varmaste rekommendationer.”

Vi är eztablisher, en etableringsbyrå som får dig att växa

Vi vill vara din förlänga arm inom försäljning, vi kommer öka din försäljning på ett eller annat sätt. Sedan oavsett om du väljer oss eller inte så garanterar vi att ett möte med oss aldrig är slöseri med tid. Hör av dig!

bottom of page